Et lys i mørket!

Jeg er nede. Skikkelig nede. Har fått avslag på en søknad om økonomisk støtte, noe jeg VIRKELIG trenger. Jeg tjener ca 5000,- i måneden, og 3300 skal gå til husleie, og en tusenlapp tilsammen på mobil og internett….. Hva gjør man da? Jo, da sulter man!!

Jeg er jo så heldig at jeg har foreldre som støtter meg, takk gud for dem. Men jeg vil jo så veldig gjerne stå på egne bein, ihvertfall forsøke, men jeg føler ikke at jeg greier det. Det er surt.

Det verste var vel at jeg ikke har fått noen begrunnelse for avslaget, bare en liste over kategorier som IKKE får støtte, og jeg passer ikke inn i noen av dem. Skjitlajdda!!

Men så kommer lyset. Sang. Sang gir meg en følelse av at alt annet rundt meg i hverdagen forsvinner. Sang bringer meg lykke på en trist dag. Og det beste av alt! på korøvelsen i dag ga dirigenten vår oss en ny sang. The way old friends do. En strofe i sangen traff meg rett i sjela.

«Times of joy and times of sorrow, We will always see it through. I don’t care what comes tomorrow, We can face it together, The way old friends do.»

Jeg bryr meg ikke om hva som skjer i morgen, så lenge jeg har gode venner og familie rundt meg. Jeg vet at alt vil gå bra, selv om det ikke føles sånn nå. Akkurat nå har jeg mest lyst til å dra til et øde sted, Synge høyt, sinte sanger. Brøle, spørre øvre makter «hvorfor meg? Hvor for gjør dere dette mot meg!?» Kanskje dryle litt stein og få ut frustrasjon. Prøvde å trene når jeg kom hjem, men endte opp med å ligge på gulvet å grine. «hvorfor meg?» Men jeg vet det ordner seg, det skal jeg sørge for! Har ikke tenkt å gi opp. Dermed Basta.!

2 kommentarer om “Et lys i mørket!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s