Hva er pent?

Pent/vakkert. Finnes det noen klar definisjon på disse ordene?

Man er jo forskjellige, selvfølgelig. Men om JEG skulle definere disse ordene, så ville jeg sagt noe som ser tiltrekkende ut. Noe man med glede ser eller hører på mer enn en gang.

Et pent/vakkert menneske? Jeg har ikke noe orakelsvar. Men jeg mener at et menneske ikke trenger å være perfekt utformet. Utstråling har da mer å si. Om et menneske utstråler glede og tilfredshet, så blir jeg tiltrukket. Et menneske som smiler og ler får jeg lyst til å snakke med, jeg blir så nysgjerrig på hva som ligger bak smilet. Jeg kan lett bli forhekset av smilende øyne!

Når jeg tenker meg om, så har jeg egentlig ikke kriterier til utseendet på en venn eller eventuelt kjæreste. Jeg kan jo selvfølgelig drømme om hvordan en gutt/mann skal se ut, med tanke på hvordan jeg vil at mine eventuelle barn skal se ut =P Men Jeg bryr meg overhodet ikke om hvordan du ser ut, jeg liker deg som du er, og liker jeg deg ikke, så har det ikke noe med utseendet å gjøre. Og det nytter heller ikke å se bra ut hvis du ikke er god på innsiden.!

Så er det selvfølgelig det med kvinner i magasiner. modeller. Jeg synes ikke nødvendigvis de er stygge, men jeg liker dem ikke…! Er det fordi jeg er sjalu? Eller er det fordi jeg synes de ser falske ut? Hvorfor er jeg en av svært få som aldri liker syltynne damer, eller heller ikke gedigne pupper?

Nei, jeg tror det er rett og slett det at jeg ikke bryr meg om hvordan folk ser ut. Jeg har aldri møtt disse damene, kjenner ikke deres personlighet, dermed kan jeg egentlig ikke si noe om dem, men de gjør meg nysgjerrig. Og mennesker som gjør meg nysgjerrig, men som jeg aldri får mulighet til å bli kjent med ligger som vibrerende bilder i bakhodet mitt. jeg vil bli kjent med mennesker før jeg gjør opp en mening om dem. Enkelt og greit.

Hørte en gang noe litt interessant, tror det var min kjære Mamma som sa det. 10% av mennesker man møter i livet liker du. 10% misliker du. De resterende 80% er du likegyldig til. Det er det samme andre veien. 10% liker deg, 10% misliker deg, og de resterende 80% er likegyldige. Det geniale her er at det er ikke nødvendigvis de samme ti prosentene du liker som gjengjelder det! Det kan godt være at en av de 10% du  liker, ikke liker deg. eller at en av de 10% som liker deg, misliker du. man kan surre videre på dette i evigheter, men for å si det enkelt;

Ta GODT vare på de du har/får i livet, uansett hvordan de ser ut! Og jeg mener at man ikke bør dømme et menneske før du faktisk har grunnlag å dømme på.

Vet ikke hvor mye mening dere har fått ut av dette. Men det var godt for meg å få diskutert litt med meg selv =P

Og jeg tror pc-en min har utviklet narkolepsi, som følge av en unødvendig vaksine. (he-he) Den lever hvertfall sitt eget liv, og det er nesten litt skummelt. Så hvis noen har tips til gode pc-er, let me know =P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s