Altså.

For de som ikke har fått det med seg ennå, så har jeg det fantastisk!

Nå har jeg akkurat kommet hjem til leiligheten og pusen min, og jeg er innmari sliten, heldigvis på den gode måten! Har hatt en fabelaktig helg hos min Søster, fyllt av aktiviteter og spennende samtaler!

Lille Hinkel Pinkel’n min vokser og blir smartere og smartere. Han er en gledesspreder til tusen, og det mennesket han ikke greier å sjarmere? Det mennesket skal bli vanskelig å finne…

Jeg har erfart etpar nye ting. For stor fart på spark er ikke lurt. Faller du med passasjer på spark i for høy fart, ja da kan det gå riktig ille. Men fartsmonsteret i meg kom frem likevel, takket være Snøscooterkjøring. Jeg har nå også erfart at når man prøver nye spennende ting, så bruker man muskler man ikke er klar over at man har. Jeg kjenner det i HELE kroppen ennå! I lårene, som jeg antakelig har klemt ganske hardt rundt setet for ikke å falle av. I armene, fordi det faktisk var tungt å styre den rakkern! Og ikke minst, i magemusklene, takket være mye latter.

Og jeg kom på, etter at jeg hadde lagt ut gårdagens innlegg, at det kanskje ikke er alle som leser bloggen min som vet hva gangsperre er, selv om det ligger i ordet… Gang-sperre. Stølhet, ømhet og stivhet i muskulatur man ikke er vant til å bruke så ekstremt mye.

Fikk også gått en lang tur innover et islagt vann i dag, sammen med Søster, Svigerbror og lille Hinkel Pinkel i sluffe på meiespark. Jeg føler meg lett og god i hodet etter mye frisk luft, og vet med sikkerhet at uka som kommer blir en bra uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s