Drømmehagen, Barnesanger og En liten, men STOR energikilde!

Åh gud, jeg elsker tantebarnet mitt!


Han minner meg litt om Hinkel Pinkel fra drømmehagen, SÅ søt er han! Søster gikk rundt og gjorde husarbeid mens jeg og lille Hinkeln min satt i hver vår godstol under pledd og koste os med, ja nettopp drømmehagen, og snop. Han kommenterte underveis så søtt om «Nånken»(Ninkenonken), «Deisi»(Hoppsideisi), «Pånken»(Pinkeponken), «Pinken»(Hinkel Pinkel), «Pakka Mo»(Makka Pakka), «Kången»(Konglene), og «Hangen»(Drømmehagen). Jeg blir sjarmert i senk, så til de grader sjarmert!
Og ikke nok med det…! Senere gikk han med på å sitte på fanget mitt mens jeg sang barnesanger til ham. Han kan dem nesten bedre enn meg, og er helt med på bevegelsene i så og si alle sangene =P Når Søster gav ham kveldsmat satt han og sang «båpp båpp su», som er den fantastiske sangen vi alle har vært torturert med i barnehager, på skoler, og i det siste også på tv. Og når jeg da sang den siste strofen for ham, «bob-bob dædi-dædi bob-bob su, for deres mor hadde sagt at svømming var..», så avsluttet han med et perfekt «sunt!»

For å si det sånn… Er det noe eller noen som får opp energinivået mitt og gir meg giv og pågangsmot, så er det min egen lille Hinkel Pinkel. En så kraftig utstråling av kjærlighet og lykke skal man lete lenge etter! Den lille ett og et halvt år gamle engelen min, med himmelblå øyne og bølget lyst hår, og en intelligens uten like. Og grunnen til at han minner meg om Hinkel Pinkel, er nettopp det at han er så søt som han er, og at han kler lyseblått innmari godt! =P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s