Actionfylte dager!

hadde datafri dag i går! Kom hjem fra jobb og bestemte meg for å lese Historie, og fant ut at om jeg slo på dataen, så hadde jeg bare blitt distrahert. Og etter å ha vært på kurs senere på dagen, så miksa jeg faktisk en himmelsk salat med strimlet kyllingfilét, ris og noen andre greier, og lagde en kjempegod karridressing. Lagde porsjonen så stor at jeg nå har salat i flere dager, og gikk rett og la meg etter det. Slokna som et lys, det kan jeg sverge på!

Etter jobb idag møtte jeg en venninne, var ute og spiste og gikk en laaang deilig tur. Veldig forfriskende! Så dro jeg til en annen venninne etterpå, hvor jeg ble lenger enn planlagt. Fy, jeg er glad jeg har senvakt i morgen, så får jeg sovet litt lenger.

Tror jeg med stor lettelse kan konkludere at jeg nesten er tilbake i godform, for denne uka har vært fullstappet av aktiviteter, og flere blir det. Håper bare det holder seg slik, for nå er det bare en uke til jeg reiser på gjenforening på folkehøgskolen jeg gikk på i fjor, og jeg gleder meg som en unge!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s