hypokondere ?!?

Møtte tilfeldigvis på en venn i dag. Han spurte meg hvordan det gikk, og jeg sa det som det er, jeg er sliten, men har det bra. Så sa han noe jeg aldri kommer til å glemme. Jeg siterer. «Dette med ME, er det virkelig så ille som folk skal ha det til? er du sikker på at dere ikke bare er hypokondere hele gjengen?»

HYPOKONDERE?

vet dere, jeg greide ikke å lese ham, greide ikke å se om han var seriøs eller spøkte. Men jeg ble provosert. Innmari provosert. hypokonder er en egen diagnose. hypokondere er paranoide og ser hver minste lille ting som et tegn på sykdom, og gir seg hen til det. De kan heller ikke noe for det, så ingenting vondt om dem, men jeg vet med sikkerhet at hverken jeg eller noen andre jeg kjenner eller vet om med ME-diagnosen er hypokondere. Hypokondere er psykisk syke, og ME-pasienter viser ingen tegn til psykisk sykdom før langt ut i sykdomsforløpet. Da blir vi deprimerte fordi vi er lei av å være syke. Så kjære venner. kan dere bekrefte det jeg sier? ME er en sykdom vi kjemper mot, og det er ille til tider, men vi gjør alt som står i vår makt for å slippe unna.

Ja, jeg har lett for å bli syk, har dårlig immunforsvar. i det siste har jeg vært konstant syk, fordi immunforsvaret mitt ikke har rukket å bygge seg opp igjen før jeg har blitt utsatt for ny smitte. Men jeg legger meg ikke flat med en gang, gir ikke opp uten kamp. Leter ikke etter flere symptomer for å gjøre min egen sykdom verre.

Sinna i dag! =P Men jeg vil bare ikke at folk skal tro at jeg later som at jeg er syk… Er umulig for meg å spille noe jeg allerede er. Da er det lettere å spille at alt er bra, som jeg har nevnt noe om i tidligere innlegg.

Anyways. Sover bedre for tiden, skulle bare ønske jeg kunne sove mer, men hvem ønsker vel ikke det? =P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s