litt oppsummering og skryt av vinyl!

Denne uka har vært veldig fin så langt! Men jeg skal innrømme at det har vært ganske tungt også…

Som jeg nevnte på Mandag, så har jeg slitt med søvn, og fikk noen greier som skulle hjelpe meg. Teen jeg drikker får meg absolutt til å slappe av, og den smaker faktisk ikke så verst… Men når det kommer til innsovningspillene, så har jeg så høye forventninger at jeg ligger våken og venter på at de skal slå inn, og da blir jeg distrahert av alle mulige slags tanker. De hjelper litt, men det blir fortsatt litt sent før jeg sovner, og jeg sover som en hest. Men når jeg da våkner om morgenen kjenner jeg så kraftig at jeg ikke har sovet nok i det hele tatt, og formiddagene er som en eneste døs før jeg våkner litt mer utover dagen… håper det blir bedre etter et par uker med strenge rutiner.

Og i dag fikk jeg en fin sak i posten!! Vet ikke hvor mange som Hører på William Hut, men for noen uker siden slapp han et nytt album som jeg bare MÅTTE ha på Vinyl! Og siden byen jeg bor i er så liten at vi ikke engang har platebutikk, så måtte jeg bestille den på nett.. Og han kom i dag, Mannen som skal varme meg gjennom vinteren =D Den er så utrolig herlig, og Coveret har et annet bilde enn Cd-platen og er ikke publisert på nett. Fy som jeg elsker Vinyl!


Enkelte ting får meg i SÅ mye bedre humør, for eksempel William Hut’s varme stemme, og/eller musikk generelt. Og et smil fra en fremmed på gaten gjør meg varm helt ned i tærne, og skryt på jobben gir meg motivasjon til å fortsette. Et kompliment fra en venn gjør meg lettere til sinns, og når jeg føler at jeg mestrer noe blir jeg som en fireåring som har lest sitt første ord!

Man har så mye å leve for når man er ung, og litt utmattelse skal ikke få knekke meg nei ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s