og siden jeg har tid, kan jeg jo fortelle litt om meg selv.

For tre år siden fikk jeg diagnosen ME.
Vil du vite mer om diagnosen, kan du jo lese denne artikkelen på http://no.wikipedia.org/wiki/Myalgisk_encefalopati.
Denne artikkelen er akkurat så rotete og uoversiktlig, at jeg som har diagnosen, ikke greier å lese den. Jeg blir sliten bare av å se på den.
Men uansett, det har vært tre merkelige år, og årene før var heller ikke lette.
Både min søster og jeg har diagnosen, og det er jeg glad for. Jeg er ikke glad for at andre må leve med det, men jeg er glad for at jeg har noen å snakke med, som vet hvordan jeg har det.

For utenforstående mennesker, ser jeg ut som en svært livsglad og aktiv person, som smiler 90% av tiden jeg deler med andre. Men svært få vet hvordan jeg har det innvendig, svært få vet hvor mye det krever å gå med det smilet som alle liker så godt. Men jeg gjør det, rett og slett fordi jeg liker å glede andre!
Jeg setter sjeldent meg selv først, jeg hjelper heller andre for å få avstand fra mine egne problemer. Det høres kanskje ikke så lurt ut?
nei, det er ikke det, det er å unngå konflikter, og jeg gjør sykdommen min verre. Men hva annet kan jeg gjøre? jeg vil jo ikke belemre andre med mine problemer, «de har nok bedre ting å tenke på». ja, jeg nedprioriterer meg selv kraftig.

Men livet mitt er bra også!!
Jeg bor for meg selv, tar skolefag ved siden av en praktikantjobb jeg har, og forsørger meg og min lille pusekatt Shay, som er min øyensten.
Jeg er egentlig svært sosial av meg, men greier sjelden å være så sosial som jeg ønsker fordi jeg er så mye sliten. Men det å ha lille Shay hjelper veldig, og han får meg alltid til å le med sine klumsete små kattungekrumspring!
Jeg har en stor familie som jeg elsker svært høyt, og en Mamma og Pappa jeg aldri kunne klart meg uten. Jeg hadde jo ikke vært her hvis det ikke hadde vært for dem heller 😉

Jeg har også noen svært gode venner, som jeg setter svært høyt. Jeg er så utrolig takknemlig for at de holder ut med meg og mitt kompliserte åsyn 😛
Den ene dagen kan jeg ha verdens beste humør, mens den neste er helt rævkjørt(har dessverre ikke noe bedre ord), men de har holdt ut, og er glad i meg for den jeg er.

musikkens og bøkenes verden har alltid vært min redning i dårlige perioder, og jeg holder fast ved dem i gode også. Jeg synger, og er svært glad i det, og blir stadig forbløffet av hva en sang kan gjøre med humøret og energien.

Bloggen heter mitt liv i et speil, og jeg håper du som leser ikke kjeder deg ihjel av å lese om mitt liv som jeg ser det, jeg håper du finner den interessant og grei å lese.

vil gjerne ha tilbakemeldinger underveis, og gjerne spørsmål, som jeg også nevnte i forrige innlegg.

ny dag og blanke ark i morgen, håper det blir en god dag ^^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s